keramiekclub

Creativity is  a way of life

Van 8 tot en met 15 september 2019 trekken we met de Keramiekclub naar Saint-Cyprien, gelegen in de Lot in het hart van het zonnige Zuidwest Frankrijk. We logeren er in een 200 jaar oude gerenoveerde boerderij met adembenemend zicht op het glooiende landschap.

De workshops keramiek zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Sain-Cyprien 

Programma: Leven als God in Frankrijk…

Na een heerlijk ontbijt gaan we naar het overdekte openluchtatelier. ’s Middags en ‘ s avonds worden we verwend met een heerlijke maaltijd met lokale producten en specialiteiten. Na de middag kan je genieten van de zon en het zwembad, een uitstap of kan je op eigen initiatief verder werken in het atelier. 

 

Deze reis is all-inclusive: workshops en materiaal + afwerking achteraf, overnachtingen, ontbijt, 10-uurtje, middagmaal, avondmaal, aperitief en water en wijn bij de maaltijden, opgemaakte bedden bij aankomst, linnengoed op de badkamer. Je zorgt enkel zelf voor het vervoer. 

 

Voor meer info stuur je een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel je naar 0474/72 71 44