keramiekclub

Creativity is  a way of life

Welkom op de website van de Keramiekclub.

Mijn naam is Sophie Brauns. Creatief bezig zijn, is de rode draad in mijn leven. Het begon in de kleuterschool al met plasticine, daarna werkte ik met zelfdrogende klei en later was het helemaal "in" om met zoutdeeg te werken. Een verjaardagsgeschenk in keramiek deed me besluiten om academie te gaan volgen. Het bleef meer dan 10 jaar een hobby en ik kreeg vaak de vraag of ik workshops wilde geven.

Ik hou ervan om mensen op een ongedwongen manier samen te brengen en mijn passie te delen, zo is de naam KeramiekCLUB ontstaan. Het mooiste geschenk is dat ik merk dat er hechte vriendschappen ontstaan, er wordt lief en leed gedeeld en mensen komen echt tot rust. 

Omdat ik het zelf wat vervelend vond om jaren aan een stuk verplicht les te volgen op de academie, besloot ik losse workshops te geven. Je kiest zelf wat je wil leren en kan dan verder thuis oefenen of je komt met een 10-beurtenkaart of losse beurten wanneer het je past. Er kunnen maximum 6 personen gelijk in het atelier werken, dus vooraf laten weten of je al dan niet komt, is wenselijk.

Een tweede passie is mensen begeleiden naar een gezond gewicht en eetpatroon. Hiervoor werk ik samen met Leen Steyaert die Lipolip ontwikkelde http://siris.be/lipolip-werking/ Wens je hierover meer informatie, dan kan je me bellen of mailen 0474/727144 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hartelijke groet

Sophie