keramiekclub

Creativity is  a way of life

Workshop glutenvrije en caloriearme pizza, een super gezond alternatief voor gewone pizza.

Wie lust er geen pizza? En wat doe je als je geen gluten mag/wil eten? En wat is er gezelliger dan samen rond de tafel zitten? Als je dan ook nog eens naar hartenlust kan eten zonder schuldgevoel... heerlijk toch! 

Dit is een workshop voor iedereen die gezellig samen en gezond wil kokkerellen. We maken zelf onze glutenvrije pizza in een schaaltje van keramiek uit eigen atelier

Iedereen kan helpen met de bereiding, ieder kiest zelf eigen ingrediënten en intussen maken we kennis met elkaar en maken we er een gezellig avond van. 

Wil of kan je niet helpen met de bereiding, maar wil je toch komen eten, dan kan dit ook natuurlijk. Vermeld dit dan bij je inschrijving zodat er zeker voldoende plaats is voor iedereen.  

Inschrijven kan telefonisch of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Data:

Vrijdag 26 april 2019: we  starten met de  bereiding om 18.00. tussen 19u00 en  19u30 kunnen we aan tafel. Er is tijd om rustig na te tafelen bij een kopje koffie of thee.

 

Prijs:

€ 25 per persoon, alle (verse) ingrediënten, water, wijn, koffie, thee en het recept inbegrepen. 

 

Glutenvrije pizza